Landgoed Twente Marathon 2016

De eerste keer was zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer mee deden met de Landgoed Twente
Marathon. Ook nu moesten we klaar zitten om snel in te schrijven voordat de duo marathon vol zat maar dit keer was het om 10 uur 's morgens i.p.v. 12 uur 's nachts. En met startnummers 5 en 26 kun je wel zeggen dat we er snel bij waren.
Dit keer gingen we weer om vrijdag al naar de Lutte maar in tegenstelling tot vorig jaar verbleven we nu in het Ros van Twente, de start en finishplaats van de marathon. Toen we aankwamen waren de vrijwilligers nog druk bezig met de voorbereidingen maar werden we warm welkom geheten. Nadat we de kamers gekregen hadden werd in de bar lekker koffie (de dames) en bockbier (de heren) gedronken voordat we aan het diner gingen. Door de gezelligheid vloog de avond om en doken we het bed in om de volgende ochtend op tijd aan het ontbijt te zijn en zo vroeg mogelijk de startnummers op te halen zodat we met de eerste groep konden vertrekken.
Om 9:30 vertrokken we voor de eerste etappe. We hadden de etappes precies zoals vorig jaar ingedeeld maar omdat de 2e etappe iets langer en de 3e etappe iets korter was dan vorig jaar doordat er een andere verzorgingsplaats was hebben de dames dit jaar iets verder gelopen dan vorig jaar.
Ook dit jaar waren er weer lekkere hapjes en drankjes en hebben we maximaal geprofiteerd van de sfeer en 6 uur over de 42 km gedaan. Helaas was het weer wat minder mooi dan vorig jaar en koelde het na de finish zo snel af dat we ook dit jaar weer op tijd naar huis gingen. En verder laat ik de foto's maar voor zichzelf spreken.

  
  




Reacties

Populaire posts van deze blog

Two Oceans Marathon

Zestig van Texel

Coronatijd