Genoeg kilometers gemaakt. Klaar voor Rotterdam.


De laatste week van de marathontraining. Heerlijk gelopen op maandag, woensdag en donderdag. Eindelijk weer het "normale" loopprogramma opgepakt. Op zondag de laatste duurloop met de Altis groep. 18 km rondom Amersfoort. Het leek wel of iedereen zich nog een laatste keer wilde afreageren voordat het op 12 april om het eggie gaat. Het tempo heeft al deze weken nog niet zo hoog gelegen. Als een stel jonge honden werden de kilometers afgeraffeld. En het was alsof iedereen wilde profiteren van het feit dat we Laan 1914 dit keer af in plaats van op moesten lopen.
In de kantine was er een cadeautje voor de trainers en nadat Shan vertelde dat het voor de herkenbaarheid fijn zou zijn als iedereen in een Altis shirt zou lopen werd de kantine omgetoverd in een paskamer. 
Omdat een deel van de groep in Parijs loopt en de rest in Rotterdam klonken er veel succes wensen bij het afscheid nemen. De marathontraining zit er op. Ik heb zo'n 800 km gelopen als voorbereiding op Rotterdam waarvan 4 duurlopen van meer dan 30 km. Nu de rust pakken voor de de start op 12 april. Om 10 uur zal het startschot klinken nadat Lee Towers zijn gebruikelijke liedje gezongen heeft.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Two Oceans Marathon

Zestig van Texel

Coronatijd